Minggu Orientasi

salam pembuka tirai 2014..baru dapat nak update blog..sangat5 tiada masa untuk mengupdate..macam-macam ujian dan dugaan berlaku,,walaupun dah masuk tahun baru..masih ada masalah ketiadakpuasan timbul..itu lah lumrah hidup..cuma perlu hadapi dengan sabar dan tabah..

minggu orientasi..waktu persekolahan paling riuh dengan pekikan dan tangisan kanak-kanak..sangat kelang kabut..tapi di kawal rapi oleh guru-guru yang berpengalaman..macam saya ni..baru setahun jagung..tersenyum lebar melayan kerenah anak-anak..salah satu ujian untuk awal tahun bagi setiap guru prasekolah..

untuk pembukaan tahun 2014 ni..masih tiada gambar yang sempat di snap..telupa dan kadang-kadang tidak cukup tangan buat kerja yang telah tertangguh..hihi..sape yang cari nahas kalau bukan diri sendiri..

so untuk kali ini..hanya bebelan dan lalutan sahaja yang dapat saya kongsikan..walaupun tiada pengunjung untuk blog ini..saya akan cuba untuk update lembaran-lembaran kerja yang terbaru...untuk kegunaan diri sendiri pada tahun akan datang..jika ada yang masih sudi singgah di blog ini..saya ucapkan ribuan terima kasih..

No comments: